Over Theatervandaag.nl 

Theatervandaag.nl is een initiatief van een enthousiaste theaterliefhebber met een achtergrond in marketing, commercie en de culturele sector.

Theatervandaag.nl is een last minute platform, waarbij theatervoorstellingen die nog niet uitverkocht zijn, op het laatste moment aangeboden kunnen worden met een last minute korting.

Hiermee creëert Theatervandaag.nl een win-win situatie: een theater blijft niet op het laatste moment met lege stoelen zitten en potentieel publiek kan op het laatste moment tegen een gereduceerd tarief naar het theater voor onverwacht vertier.

Om te voorkomen dat bezoekers tot het laatste moment wachten met het kopen van een kaartje, richt Theatervandaag.nl zich alleen op de theaters met reizende voorstellingen. Reizende voorstellingen staan vaak maar kort in één theater, anders dan bij een vaste productie, waarbij mensen ook specifiek voor die ene voorstelling komen. Bij Theatervandaag.nl laat je je verrassen door het aanbod.

De kaarten mogen tot één week voorafgaand aan de voorstelling aangeboden worden en de kortingen zijn variabel te bepalen tussen de 10% en 50%. Dit kan eventueel oplopend ingezet worden in aanloop naar de voorstelling toe, indien de kaartverkoop nog een extra boost kan gebruiken.

Theatervandaag.nl wil met haar platform een brug slaan tussen het opvullen van lege theaterstoelen en het positief stimuleren van het theaterbezoek door het hele land.

Zie voor meer informatie de veelgestelde vragen bij FAQ